Skip to main content

Váltás HuCommerce Plusz előfizetésről a HuCommerce Pro előfizetésre

A HuCommerce Plusz verziót leváltotta a HuCommerce Pro, ami további modulokkal bővült és a fizetős funkciókat is átrendezte.
# Dokumentum kategóriák:

A HuCommerce Plusz verziót leváltotta a HuCommerce Pro, ami további modulokkal bővült és a fizetős funkciókat is átrendezte. Van, ami átkerült a fizetős verzióba és van olyan modul, amelyik az ingyenesbe került. Itt van egy rövid lista a változásokról:

  • Globális adatok – Ez a fizetős modul mostantól elérhető a HuCommerce ingyenes változatában.
  • SMTP szolgáltatás – Ez a fizetős modul mostantól elérhető a HuCommerce ingyenes változatában.
  • Jogi megfelelés – Ez a modul átkerült a fizetős HuCommerce Pro verzióba.
  • Termék ár történet – Ez egy új modul, ami a fizetős HuCommerce Pro verzióban érhető el.
  • Kupon mező módosítások – Ez egy új modul, ami az ingyenes HuCommerce verzióban érhető el.
  • Kosár átirányítása a Pénztár oldalra – Ez egy új modul, ami az ingyenes HuCommerce verzióban érhető el.
  • Egy termék vásárlásonként – Ez egy új modul, ami az ingyenes HuCommerce verzióban érhető el.
  • Egyedi “Kosárba teszem” gombok – Ez egy új modul, ami az ingyenes HuCommerce verzióban érhető el.
  • Szállítási módok elrejtése – Ez egy új modul, ami az ingyenes HuCommerce verzióban érhető el.

Az eddigi HuCommerce Plusz előfizetők számára mindenképpen ajánlott a váltás az új HuCommerce Pro verzióra, mivel így sokkal több funkciót érnek el és a további fejlesztések már csak az új HuCommerce Pro verzióban lesznek elérhetőek.

Hogyan tudok váltani a HuCommerce Pro verzióra?

0. Biztonsági mentés

Ez nem konkrétan a folyamat lépése, de egy alapszabály, hogy minden módosítás előtt csináljunk biztonsági mentést! 🙂

1. HuCommerce Plusz lemondása

Az első lépés, hogy az eddigi HuCommerce Plusz előfizetést le kell mondanod. Ezt a legegyszerűbben az ügyfélszolgálatra ([email protected]) írt kéréssel lehet megtenni. Ebben az esetben töröljük a meglévő előfizetést és küldünk egy egyszeri kedvezményre jogosító kupon kódot, ami a HuCommerce Plusz előfizetés árát kompenzálja a még fel nem használt időszakra vonatkozóan.

2. HuCommerce Pro előfizetés megrendelése

A következő lépés, hogy a HuCommerce Pro előfizetés megrendelését le kell adnod ezen a weboldalon. Az új előfizetést már forintban lehet fizetni és a számlát is közvetlenül mi adjuk, ami a fizetést, az adminisztrációt és a könyvelést is jelentősen megkönnyíti. A megrendeléshez szükséges egy olyan bankkártya, ami online fizetésre alkalmas.

A megrendelésnél a Pénztár oldalon lehet megadni azt a kupon kódot, ami a fennmaradó előfizetési összeg kompenzálására lett kiállítva.

A megrendelés után egy email-ben érkezik meg a HuCommerce Pro funkciók aktiválásához szükséges API kulcs.

3. HuCommerce Premium bővítmény kikapcsolása

A webáruház admin felületén a jelenleg aktív HuCommerce Premium verziót ki kell kapcsolnod. NAGYON FONTOS, hogy nem szabad itt az admin felületen törölni a bővítményt, csak ki kell kapcsolni!

4. HuCommerce bővítmény telepítése

Az admin felületen a Bővítmények -> Új hozzáadása menüpontra kell kattintanod, majd ott a kereső mezőbe kell beírnod a „HuCommerce” kulcsszót. A találatok közül a „HuCommerce | Magyar WooCommerce kiegészítések” bővítményt kell telepíteni, majd bekapcsolni.

Elvileg minden eddigi beállításnak meg kell maradnia, ezt érdemes a WooCommerce -> HuCommerce menüpont alatt ellenőrizned! Az új HuCommerce felület már másképp néz ki, mint az eddig megszokott felület, de ugyanúgy megtalálhatóak az ismert modulok és azok beállításai az adott modult lenyitva.

Ha mégsem lennének meg az eddigi adatok, akkor a HuCommerce bővítményt ki kell kapcsolni, majd újra vissza kell kapcsolni a HuCommerce prémium verzióját. Ezután pedig egy levelet kell írnod az ügyfélszolgálatra ([email protected]) és a továbbiakban személyes segítséget adok a váltáshoz. A részleteket email-ben beszéljük meg.

5. HuCommerce Premium bővítmény törlése

Amennyiben sikeres volt a váltás a fenti lépések alapján, már törölhető az eddig használt HuCommerce Premium bővítmény. Ezt viszont nem az admin felületen, hanem manuálisan kell törölnöd. Tehát a tárhelyszolgáltató által megadott FTP adatokkal be kell lépni a szerverre, majd ott a /wp-content/plugins/ mappában kell törölni a teljes „surbma-magyar-woocommerce-premium” mappát.

6. HuCommerce Pro aktiválása

A végső lépés leírását a HuCommerce Pro aktiválása tudásbázis dokumentumban találod. A sikeres aktiválás után használhatók a fizetős modulok.

Sütiket használunk a weboldalon

Kedves látogató!
Kérlek fogadd el a sütiket, amivel tovább javíthatjuk a weboldalunkat, hogy minden felhasználónak, azaz neked is jobb élményt tudjunk adni. Köszönjük!
HuCommerce csapata