Skip to main content

HuCommerce Pro aktiválása

A HuCommerce bővítmény fizetős, prémium funkcióit a HuCommerce Pro előfizetés megvásárlásával, illetve az azután kiküldött API kulccsal tudod aktiválni és
# Dokumentum kategóriák:

A HuCommerce bővítmény fizetős, prémium funkcióit a HuCommerce Pro előfizetés megvásárlásával, illetve az azután kiküldött API kulccsal tudod aktiválni és használni.

Az előfizetés megrendelése és sikeres fizetése után egy értesítő emailt kapsz tőlünk „A HuCommerce rendelés befejeződött” tárggyal. Ebben az emailben találod meg az előfizetéshez tartozó API kulcsot.

Fontos tudnod, hogy igazából ez az API kulcs a felhasználódhoz kapcsolódik, tehát minden további előfizetésnél is ugyanezt az API kulcsot tudod majd használni. Ez abban az esetben lesz aktuális, ha mondjuk több weboldalhoz szeretnél előfizetni a HuCommerce Pro előfizetésre. A rendszer automatikusan kezeli az előfizetések számát, tehát te ugyanazzal az API kulccsal tudod aktiválni az összes webáruházadban a HuCommerce Pro modulokat.

Az API kulcsot a webáruházad admin felületén a WooCommerce -> HuCommerce menüpont alatt tudod aktiválni. Először a HuCommerce Pro almenüpontra kell itt kattintanod. Az API kulcs mezőbe kell bemásolnod az emailben kapott API kulcsodat, majd az „Aktiválás” gombra kattintva tudod aktiválni az adott weboldalhoz.

Ha érvényes API kulcsot adtál meg, amit még nem aktiváltál más weboldalon, akkor a HuCommerce Pro funkciók aktívak lesznek és a HuCommerce Pro almenüpont alatt már láthatod is, hogy az API állapot Aktív.

További információkat is találsz ott az API állapot alatt, amiből megtudod, hogy az adott API kulcshoz hány előfizetés tartozik, eddig mennyit aktiváltál és még mennyi weboldalon tudod használni az API kulcsodat.

Sütiket használunk a weboldalon

Kedves látogató!
Kérlek fogadd el a sütiket, amivel tovább javíthatjuk a weboldalunkat, hogy minden felhasználónak, azaz neked is jobb élményt tudjunk adni. Köszönjük!
HuCommerce csapata