Skip to main content
2021. május 16.

Megújult a HuCommerce.hu weboldal

16 május, 2021

A mai naptól a HuCommerce nem egyszerűen egy bővítmény, amit több, mint 5.000 magyar webáruházban használnak már. A HuCommerce egy komplett szolgáltatás csomag a magyar WooCommerce webáruház tulajdonosok számára, fantasztikus lehetőségekkel és ajánlatokkal.

Mik is ezek az új, fantasztikus szolgáltatások?

HuCommerce Klub

Egy közösség, ahol tanulhatsz, segítséget kaphatsz és ahol hozzájárulunk ahhoz, hogy csökkentsük a költségeidet. HuCommerce Klub tagként hozzáférsz a teljes WooCommerce dokumentációhoz magyarul, olvashatsz a folyamatosan bővülő leírások és tippek között, valamint több száz fizetős bővítményt és sablont kapsz meg ingyen.

HuCommerce Katalógus

Egy helyen összegyűjtjük a Magyarországon található szolgáltatók listáját, akik mind valahogyan kapcsolódnak az üzletedhez. Éppen egy ügyvédet keresel az Adatvédelmi Tájékoztatódhoz vagy szeretnéd megnézni az összes csomagküldő szolgáltatót? Esetleg online számlázót keresel vagy egy új magyar kiegészítőt a WooCommerce webáruházadhoz? Mindent megtalálsz nálunk egy helyen!

HuCommerce Partnerek

Üzleti partnereink kihagyhatatlan ajánlataira vadászunk. Keresünk szolgáltatókat, akik valamilyen különleges, valós ajánlattal tudnak neked segíteni. Itt nincsenek kisbetűs részek és nem azért kerülnek be ide a partnerek, csak mert fizetnek érte. A legjobb és legmegbízhatóbb partnereket és ajánlataikat engedjük csak megjeleníteni, hogy neked biztosan jó legyen!

HuCommerce Bővítmény

Bár a HuCommerce bővítményünket mindenki ismeri és emiatt tudunk ekkora lépést tenni, azért fontos megemlíteni, hogy itt is nagy változásokra számíthatsz. A bővítményt folyamatosan fejlesszük, hogy minél több hasznos funkcióval segítse a WooCommerce webáruházad működését. Hamarosan jövünk több részlettel…

HuCommerce fejlesztő

Sütiket használunk a weboldalon

Kedves látogató!
Kérlek fogadd el a sütiket, amivel tovább javíthatjuk a weboldalunkat, hogy minden felhasználónak, azaz neked is jobb élményt tudjunk adni. Köszönjük!
HuCommerce csapata