Skip to main content

Utánvét Ellenőr bővítmény

# WooCommerce kiegészítő

Az Utánvét Ellenőrrel a megbízhatatlan vásárlók csak előre fizethetnek!

Egyszerűen telepíthető WooCommerce kiegészítő, mely a vásárlás előtt automatikusan leellenőrzi a vásárló megbízhatóságát.

Aki nem megbízható, az nem választhat utánvétes megrendelést!

Hogyan működik?

Egy közös adatbázis segítségével számtalan webshop gyűjti a megbízhatatlan vásárlók adatait, ők azok akik nem veszik át az utánvéttel megrendelt csomagjukat.

A vásárló a rendelési folyamat egy pontján megadja az e-mail címét. Ezt a webshopod felismerhetetlenre alakítja, majd megkérdezi az Utánvét Ellenőr központi adatbázisát, hogy mennyire megbízható a vásárló. A webshopod a beállítások alapján dönt, hogy engedélyezi-e az utánvétes rendelést a vásárló megbízhatósági mutatószáma alapján.

Fontos! A szolgáltatás használata során nem közlekedik olyan adat, amelynek segítségével a felhasználó beazonosíthatóvá válna!

Havi 50 vásárló ellenőrzése minden webshopnak ingyenes!

Regisztrálj még ma, töltsd le a kiegészítőt és csökkentsd a visszaküldött csomagok számát, postázási költségét, tehermentesítsd webshopod adminisztrációját!

Regisztráció az Utánvét Ellenőrre

Sütiket használunk a weboldalon

Kedves látogató!
Kérlek fogadd el a sütiket, amivel tovább javíthatjuk a weboldalunkat, hogy minden felhasználónak, azaz neked is jobb élményt tudjunk adni. Köszönjük!
HuCommerce csapata