Skip to main content

Kinsta tárhelyszolgáltató

# WooCommerce tárhelyszolgáltatás

A világ egyik legjobb WordPress specifikus tárhelyszolgáltatója mögött egy magyar csapat áll. Fantasztikus konfigurációt hoztak létre és kimagasló minőséget nyújtanak.

A háttérben a Google Cloud Platform biztosítja a megbízhatóságot, biztonságot és az alapot a sebességhez.

A szerveren a klasszikus, jól bevált szoftveres infrastruktúra adja a kimagasló betöltési sebességet. Lényegében minden WordPress weboldalnál, amit ide áthoztunk azonnal érezhető volt a gyorsulás anélkül, hogy bármit is módosítottunk volna a WordPress beállításainál. Ez azért fantasztikus eredmény, mert a weboldalakat nem átlagos tárhelyszolgáltatóktól, hanem másik prémium WordPress tárhelyszolgáltatóktól hoztuk át és így volt a további sebesség növekedés.

A Kinsta az egyik lehető legjobb választás a WordPress honlapokhoz, a szolgáltatásukról és az infrastruktúráról csak jókat lehet mondani. Az ügyfélszolgálat is gyors, segítőkész. Az árazásuk ezt a színvonalat megfelelően tükrözi, ők is a legdrágább WordPress tárhelyszolgáltatók közé tartoznak.

Ugrás a Kinsta weboldalára

Sütiket használunk a weboldalon

Kedves látogató!
Kérlek fogadd el a sütiket, amivel tovább javíthatjuk a weboldalunkat, hogy minden felhasználónak, azaz neked is jobb élményt tudjunk adni. Köszönjük!
HuCommerce csapata