Kinsta

Kinsta tárhelyszolgáltató

A világ egyik legjobb WordPress specifikus tárhelyszolgáltatója mögött egy magyar csapat áll. Fantasztikus konfigurációt hoztak létre és kimagasló minőséget nyújtanak.

A háttérben a Google Cloud Platform biztosítja a megbízhatóságot, biztonságot és az alapot a sebességhez.

A szerveren a klasszikus, jól bevált szoftveres infrastruktúra adja a kimagasló betöltési sebességet. Lényegében minden WordPress weboldalnál, amit ide áthoztunk azonnal érezhető volt a gyorsulás anélkül, hogy bármit is módosítottunk volna a WordPress beállításainál. Ez azért fantasztikus eredmény, mert a weboldalakat nem átlagos tárhelyszolgáltatóktól, hanem másik prémium WordPress tárhelyszolgáltatóktól hoztuk át és így volt a további sebesség növekedés.

A Kinsta az egyik lehető legjobb választás a WordPress honlapokhoz, a szolgáltatásukról és az infrastruktúráról csak jókat lehet mondani. Az ügyfélszolgálat is gyors, segítőkész. Az árazásuk ezt a színvonalat megfelelően tükrözi, ők is a legdrágább WordPress tárhelyszolgáltatók közé tartoznak.

Ugrás a Kinsta weboldalára

  HuCommerce Pro
  Multi csomagok

  Válassz a kedvezményes Multi csomagok közül, ha
  több webáruházhoz szeretnéd használni a HuCommerce Pro funkciókat:

   

  Multi 5 megvásárlása

  5 webáruházhoz: 100.000 Ft + ÁFA / év

  Multi 10 megvásárlása

  10 webáruházhoz: 150.000 Ft + ÁFA / év

  Sütiket használunk a weboldalon

  Kedves látogató!
  Kérlek fogadd el a sütiket, amivel tovább javíthatjuk a weboldalunkat, hogy minden felhasználónak, azaz neked is jobb élményt tudjunk adni. Köszönjük!
  HuCommerce csapata