Skip to main content

HuCommerce Ajánlói Program

A HuCommerce bővítmény ingyenes verzióját már több, mint 9000 webáruházban használják Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy a HuCommerce Magyarország legnépszerűbb WooCommerce kiegészítője. Tehát egy már bizonyított termék ajánlására keresünk további partnereket, akik a fizetős verziót bemutatják, ajánlják az ügyfeleiknek, olvasóiknak vagy a hírlevél listára feliratkozott közönségüknek.

A HuCommerce Ajánlói Program egyelőre csak korlátozott módon érhető el, az előzetesen szűrt és felülvizsgált partnereknél. Szeretnénk, hogy a bővítményt csak megbízható, szakmailag hiteles partnerek tudják ajánlani, ahol nem az ajánlói jutalék a legfontosabb szempont.

Az ajánlói jutalék minden esetben egyedi megállapodással történik és törekszünk arra, hogy minden szempontból előnyös legyen ez az üzleti megállapodás.

Ha szeretnél te is a HuCommerce Ajánlói Programhoz csatlakozni, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. Köszönjük előre is az érdeklődésed!

Ajánlói Programra jelentkezés


Szolgáltató

Képviselő (Ajánló partner)

Ajánlói információk

Add meg a saját weboldalad, ahol meg fognak jelenni az ajánlói linkek.
Ajánlasz már hasonló terméket?(Kötelező)
Kérlek írd le röviden, hogy mivel foglalkozol, ki a közönséged, mekkora tömeget érsz el havonta és azt is, hogy milyen módon szeretnéd ajánlani a bővítményt?
Az egyes csatornák (hírlevél, weboldal, Facebook csoport, webinárium, stb.) megemlítése mellett írd meg azok közönségének a méretét is nagyságrendileg!

Ajánlói Program szerződési feltételek

A "Szolgáltató" és a "Képviselő" közösen "Felek" vagy "mindkét fél".

  1. A HuCommerce bővítményről és a funkcióiról csak igazat lehet közölni. Tehát sem túlzó, sem megalapozatlan kijelentésekkel nem szabad hirdetni. Pl.: "Csak ezzel érhető el...", "Legolcsóbb megoldás...", stb.
  2. Az esetleges alternatívákkal, megoldásokkal való összehasonlítás engedélyezett, amennyiben azok valós tesztek, objektív vagy reprodukálható szempontok alapján lettek megállapítva. Valótlan vagy kifejezetten rosszalló állításokkal nem engedélyezett a HuCommerce bővítmény promóciója vagy vásárlásra való ösztönzése.
  3. A fizetős hirdetési felületek és csatornák (szöveges, keresési vagy display hálózatok) csak az előzetes és kifejezett engedélyünkkel használhatók. Ez egyaránt vonatkozik az online és az offline felületekre is.
  4. Kifejezetten tilos a "HuCommerce" és a közvetlen hozzá kapcsolódó kulcsszavakra előnyösebb pozíciók vásárlása vagy fizetett hirdetésekkel történő megelőzése bármilyen online és/vagy offline felületen, ahol organikus módon is elérhetőek a HuCommerce bővítményhez közvetlenül kapcsolódó weboldalak. Ez érinti a saját tulajdonban lévő és a hivatalosan kapcsolódó weboldalakat is, mint például a WordPress.org vagy Facebook.com (a lista nem teljeskörű).
  5. A fenti pontokban felsorolt feltételek betartására a "zéró tolerancia" elvét alkalmazzuk, azaz megsértésük az Ajánlói programból való azonnali kizárással és a függőben lévő, illetve jövőbeli jutalék kifizetések azonnali törlésével járnak.
  6. Ezen felül fenntartjuk a jogot, hogy a fenti pontoktól függetlenül is az általunk megítélt nem méltó képviselet esetén a többszöri írásos és/vagy szóbeli figyelmeztetések után, amennyiben nem sikerül közösen előnyös megállapodásra jutni a képviselet tekintetében, ilyen eset az Ajánlói programból való azonnali kizárással és a függőben lévő, illetve jövőbeli jutalék kifizetések azonnali törlésével jár. Ezen eset megköveteli mindkét féltől, hogy törekedjenek a megoldásra és mindkét fél köteles ajánlatot tenni a vitatott képviselet orvoslására, mielőtt kizárásra kerülne sor.
Hidden
Szerződés elfogadása(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Sütiket használunk a weboldalon

Kedves látogató!
Kérlek fogadd el a sütiket, amivel tovább javíthatjuk a weboldalunkat, hogy minden felhasználónak, azaz neked is jobb élményt tudjunk adni. Köszönjük!
HuCommerce csapata